Încearcă şi tu noua reţetă de sarmale „bio”! Ţi se vor excita papilele gustative! Garantat!

Uită de reţetele tradiţionale de sarmale! O inovaţie în materie culinară este prepararea acestora fără fierbere. Iată ce au de făcut gospodinele ce vor să-şi impresioneze soţii, amanţii sau chiar pe cei cu care se află într-o relaţie pasageră.
Seara, înainte de culcare, să se acopere cu frunze de varză, în special în zona sânilor. Dacă nu găsesc proaspătă, pot folosi şi varză murată. E recomandabil ca pe tot parcursul nopţii să nu se mişte, pentru a fi pătrunse cum trebuie de gust. Se adaugă, bineînţeles, diverse condimente, ca la orice reţetă clasică. Atenţie: frunzele să fie dispuse în aşa fel încât să acopere cu totul viitorul preparat delicios!

varza
sursa: realitatea.net

Dimineaţa, rezultatul va fi uimitor! Nu numai că vor arăta ca nişte imense sarmale, dar vor răspândi în casă un miros îmbietor, care, cu siguranţă, nu-l va lăsa indiferent nici pe cel mai insensibil partener, mai ales dacă e şi gurmand. Mare grijă! Acesta va fi în stare să devoreze totul, până la ultima bucăţică, lăsându-le pe doamnele astfel deghizate fără vlagă, pleoştite şi aproape veştede!
Poftă bună!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *