Dintr-un articol de pe site-ul realitatea.net, am aflat cum au luat astrologii tăcerea şi-au rupt-o de i-au mers fulgii. Nu mai ştia biata de ea pe unde să fugă de ruptă ce era. Dar, pe lângă tăcerea jumulită, care, fie vorba-ntre noi, şi-acum şchioapătă, astrologii, care până la urmă s-au dovedit a fi doar unul, ne-au mai informat că în perioada 8-10 aprilie a fost mare chef în galaxie.

nunta
sursa: realitatea.net

Soarele şi Luna pare-se că şi-au unit în sfârşit destinele, deşi ai fi fost tentat să crezi că devenise un cuplu cam distant în ultimele milenii. Şi unde altundeva puteau să-şi consume actul de unire, dacă nu într-un spa? Citez din articol: Spiritul (Soarele) și sufletul (Luna) își dau întâlnire într-un spa, ca să pregătească trupul pentru cele mai potrivite direcții pentru el timp de un an. Vibrația este atât de ridicată zilele acestea încât schimbările prin care trecem le resimțim la nivel de rescriere a ADN-ului.
Deci dacă aţi simţit că v-a luat cu frisoane în perioada menţionată, nu, n-aveaţi febră. Tocmai începuse sârba mirilor şi de-aia vă erau zgâlţâite trupul şi sufletul. Nu mai zic de ADN – era zăpăcit complet, cu părul vâlvoi, cu ochii scoşi din orbite de-atâta zbânţuială.
Bineînţeles că a intrat în joc şi naşu’ mare. Cu toate că nu se menţionează cine a fost, pare extrem de plauzibilă ipoteza că i-a cununat Pluto, că el cică ar fi mai şturlubatic, aşa, şi n-are deloc astâmpăr. Ca să nu mai amintesc şi de momentul de striptease al lui Jupiter, care de beat ce era şi-a dat jos inelele ca s-o amuze pe mireasă (Luna) şi să-l înfurie pe mire (Soarele). Mirele, rănit în orgoliu, s-a enervat rău şi-a început să se-ncingă de era să pârlească trei sferturi dintre invitaţi. Cât pe ce să rămână galaxia pustie.
Dar după ciorba de potroace situaţia s-a mai calmat, fiecare planetă a lăsat darul şi-a plecat acasă, e-adevărat, nu fără peripeţii. Câteva, cherchelite bine, cu greu şi-au regăsit locul în Univers. De-aici, conform astrologilor, şi stările emoționale fluctuante, oscilațiile de dispoziție sau chiar reacțiile fizice ori fiziologice de impact: devitalizare, oboseală, agitație, dureri de cap, de stomac, viroze, senzațiile de rău general, boală. Simptome tipice mahmurelii şi nimic mai mult!
Totuşi, mare atenţie, că, în general, după nuntă, vine inevitabil şi botezul! Să sperăm că astrologii vor fi la datorie şi ne vor ţine la curent, ca de obicei, cu evoluţia evenimentelor de familie din Calea Lactee.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *