Ambulanţa neagră

Ambulanţa neagră a sosit în oraş! Ar putea fi oricând pe strada ta! Nu, nu te îngrijora pentru tine, nu are ce-ţi face, pentru că nu caută creiere de proşti, să facă trafic cu ele.

Ambulanţa neagră poate să fie şi galbenă, portocalie sau orice altă culoare. E neagră pentru că aşa trebuie să fie văzută. Şi pentru că-i noapte.

Şi fură! Fură la greu! Mai ales copii. Zic unii că ar accidenta intenţionat oameni pe stradă, ca să le fure organele. Cine? Ambulanţa!

Păi, nu-i nimeni în ea? Ba da! Unul sau doi, îmbrăcaţi în negru, să se asorteze cu furgoneta. Şi ăia, zice-se, coboară după ce-au dat peste om, îl iau de pe caldarâm şi, ţuşti!, în ambulanţă, să-l ciopârţească aşa, de viu, să-i ia fiacatul şi să-l pună la rece, în congelator. Or avea congelator acolo… Inima, la fel. E luată în timp ce încă bate şi, ca-n filmele horror, e aşezată într-un lighean, alături de rinichi. E, rinichii sunt scumpi. Ai văzut câţi oameni au nevoie de transpalant. Băi, ăştia fac bani grei! Trebuie să-i oprim. Hai cu toţii, ăştia trebuie linşaţi, că altfel nu se mai poate!

Ai văzut şoferul de pe ambulanţa neagră? E, cum să zic, aşa, un om de nu i se vede faţa. Mi-a zis mie o vecină, care a vorbit şi ea cu cineva care l-a văzut.

Cică şoferul are faţa acoperită. Sau, oricum, era noapte, că numai noaptea umblă salvarea asta! Şi ar fi cu ceva pe faţă, nu ştiu ce, că n-am văzut. Ăştia-s satanişti sigur! Dacă nu cumva o fi chiar Satana, mai ştii… Doamne fereşte! Unde s-a ajuns! Dac-o fi chiar Belzebut?!? Dracu’ poate lua multe forme. Şi vânează copii. Dar o s-ajungă să-i ia de pe stradă ziua în amiaza mare, îţi zic eu!

Uite o poză, dacă nu mă crezi. Ei, mai zi ceva! Nu-i adevărat? Ba da! Scrie „666”, numărul Fiarei.

Sursa foto: Facebook

Am văzut şi la televizor! Pe Facebook e plin! Mai uită-te şi tu, înainte de-a zice că nu-i adevărat!

Au spus oamenii că stă ba prin Berceni, ba prin Drumul Taberei, ba prin Colentina. Parchează între blocuri, în locuri mai retrase şi fără lumină. Pândeşte copii. Dar şi părinţii sunt inconştienţi! Cum să laşi atâţia copii noaptea să umble pe străzi? E plin de copii! Păi, normal că ambulanţa neagră atât aşteaptă!

Şi Poliţia ce face? De ce nu ne apără? Îi plătim degeaba din banii noştri. Ei stau şi nouă ne fură copiii! Ba, mai şi râd de noi. Nuuu, eu cred că-s pe mână cu ăia cu ambulanţa! Îşi împart banii pe organe. Sigur! Altfel, de ce nu intervin? Ce, ei nu văd maşina asta? Ba bine că nu! Dar le convine, că scot bani.

Doamne, în ce lume trăim! Nimeni nu ne mai apără! 

Ambulanţa neagră umblă prin capete goale

Ambulanţa neagră a trecut la nivelul următor. Psihotic. Şi musai colectiv. Isteria se generalizează, pe fondul prostiei întreţinute.

Site-uri obscure anunţă ca fiind o certitudine că prin Bucureşti sau prin alte oraşe din ţară circulă ambulanţe care fură copii de pe stradă, ca să le fure organele.

Idioţenia asta colectivă nu-i deloc nouă. Prin anii ’60-’70, tot o maşină umbla prin oraşe, cam cu acelaşi scop, doar că era Volgă. Tot neagră.

Însă pe-atunci nu exista Internet, deşi, chiar şi fără el, diversiunile cretine îşi făceau loc de propagare. Acum e şi mai simplu! Analfabeţii funcţional şi-au găsit culcuş cald pe Internet, mai ales pe Facebook, de unde împrăştie din plin tot felul de scorneli care mai de care mai ciudate. Iar dacă nu le dai crezare, atunci tu ai o problemă.

De când lumea, idioţii sunt deţinătorii adevărului absolut, iar dacă li te opui, nu de puţine ori devin agresivi. Şi când prostia agresivă devine colectivă, tabloul nu poate fi decât unul grotesc. Cazul scriitoarei agresate nu e, din păcate, singular.

Peştera din preistorie a fost înlocuită cu Internet şi smartphone, iar omul primitiv al secolului XXI, chiar dacă articulează cu greu nişte propoziţii incoerente – şi la fel de agramat le şi scrie –, impune noua normă, noul „trend” în materie de comunicare a informaţiilor.

Tastatura a luat locul bâtei din vechime, dar dacă vom continua aşa, riscul să „dialogăm” doar prin lovituri de bâtă în capul celuilalt creşte pe zi ce trece.

Iar ambulanţa neagră va fi tot acolo, în vreme ce ambulanţa clasică stă blocată în trafic din cauza unora precum cei de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *