Reptilienii au distrus ultimul bastion de civilizaţie şi de progres intergalactic. Într-un atac fără precedent în istoria Universului, ei au folosit arme extrem de sofisticate: bombe cu halogen fotosensibil, puşti-mitralieră cu amfetamine extensibile şi bâte încărcate cu sarcină electrică, astfel încât, în urma asaltului, n-a mai rămas picior de molfosian în viaţă.
Aceştia s-au evaporat, transformându-se în bule de hidrogen sulfurat, şi s-au dezintegrat în atmosferă, la scurtă vreme după ce-au luat contact cu ozonul rarefiat provenind de pe planeta vecină Socolis (a nu se confunda cu Săpocus sau Bălăceankis – acestea sunt la ani-lumină distanţă).

molfos
sursa: facebook.com

Vom reveni cu amănunte şi cu noi imagini pe măsură ce le vom primi, dată fiind distanţa uriaşă de la care facem transmisiunea.

2 thoughts on “BREAKING NEWS! Planeta Molfos a fost distrusă!”
    1. Şi nouă. Sincer, nici nu ştim de unde ne-a venit să facem asemena glume. O fi de la faptul că a lăsat vreun reptilian poarta deschisă prin Univers şi ne-a tras curentul. 🙂
      Acum, pe de altă parte, ne e greu să ne dăm seama cărei specii aparţineţi dvs, cu un asemenea nume: „manbearpig”. Aşteptăm provincia şi batracienii să ne izbăvească de rele! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *