Nu vă fie frică! Şi extratereştrii pică! La contactul cu Pământul, dacă au nenorocul să aterizeze într-o redacţie din România. Armele lor ultraperformante n-au nici un efect în faţa muniţiei analfabete a angajaţilor de la unele publicaţii. Cum dau ochii cu vreun redactor ori editor, cad ca ameţiţi, de la damful de prostie pe care-l primesc în faţă. Din verzi cum sunt, se fac şi mai verzi, apoi maronii şi mor acolo, în chinuri greu de imaginat. He, he! Păi, ce credeau ei? Că la atacul prostiei te aperi cu deşteptăciunea? Nu ţine pe planeta noastră.

incomemagazine ro
sursa: incomemagazine.ro

Noroc că marţienii vin doar pentru a-şi însuşi resursele naturale de pe Terra, nu şi pe cele de inteligenţă, că s-ar întoarce cu nava goală.

Să trecem acum la explicaţii, ca măcar următoarea generaţie de vizitatori de pe alte planete să fie salvată.
În cazurile nominativ şi acuzativ, pluralul nearticulat al substantivului „extraterestru” este „extratereştri”, aşadar, cu un singur „i”, iar articulat – „extratereştrii”.
Simplu. Cred că şi un elev de pe Molfos (din nefericire, o planetă distrusă de ezoterismul românesc), cu măcar cinci clase primare, ar ţine minte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *