Uită de reţetele tradiţionale de sarmale! O inovaţie în materie culinară este prepararea acestora fără fierbere. Iată ce au de făcut gospodinele ce vor să-şi impresioneze soţii, amanţii sau chiar pe cei cu care se află într-o relaţie pasageră.
Seara, înainte de culcare, să se acopere cu frunze de varză, în special în zona sânilor. Dacă nu găsesc proaspătă, pot folosi şi varză murată. E recomandabil ca pe tot parcursul nopţii să nu se mişte, pentru a fi pătrunse cum trebuie de gust. Se adaugă, bineînţeles, diverse condimente, ca la orice reţetă clasică. Atenţie: frunzele să fie dispuse în aşa fel încât să acopere cu totul viitorul preparat delicios!

varza
sursa: realitatea.net

Dimineaţa, rezultatul va fi uimitor! Nu numai că vor arăta ca nişte imense sarmale, dar vor răspândi în casă un miros îmbietor, care, cu siguranţă, nu-l va lăsa indiferent nici pe cel mai insensibil partener, mai ales dacă e şi gurmand. Mare grijă! Acesta va fi în stare să devoreze totul, până la ultima bucăţică, lăsându-le pe doamnele astfel deghizate fără vlagă, pleoştite şi aproape veştede!
Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *